Våra regler för allas trivsel
Våra trivselregler

Välkommen till Risanäs BåtSällskaps hamn och område! För allas trevnad har vi följande trivselregler:

 

-      Från den 1 juni till den 1 september är parkeringen endast avsedd för personbilar. Om utrymme finns, är enstaka övernattningar i husbil/husvagn tillåten. 

 

-      Använd gärna grillplatsen, men släck elden och se till att den är i samma fina skick när ni lämnar den som ni vill finna den i.

 

-      Alla sopor tar vi med oss härifrån.

 

-      Fiske från våra bryggor är inte tillåten.

 

-      Tänk på hastighetsbegränsningen i viken, som är 5 knop.

 

-      Rampen skall låsas efter användning.

 

-      Det är inte tillåtet att tvätta bilar på området.

 

-      För att få vistas på bryggorna, krävs medlemskap/sällskap av medlem.

 

-      Allt som ligger upplagt på området skall vara uppmärkt.


- Klubbens eluttag är endast avsedda för kortare tids anslutning av t.ex. elverktyg, belysning, batteriladdning, etc vid arbete med båten. Det är inte tillåtet att ta ut en högre effekt under en längre tid, för att t.ex. ladda sin elbil eller ansluta en husbil/husvagn. 


- Vid underhåll/rengöring/målning av båt, skall uppsamling av avfall ske, t.ex. med hjälp av en presenning som läggs under båten. Endast godkända färger får användas.


 

Medlem som inte följer våra regler och stadgar, kan uteslutas ur sällskapet!

Kontrollerat och reviderat 20210228.

Senaste kommentarer

19.10 | 21:03

Hej Matts! Ursäkta sent svar! Vattnet stängs normalt av under V42 och kommer att stängas av för säsongen den 23 oktober.

...
08.10 | 12:42

Hej, finns det exakt datum för när vattnet stängs av? Tänkte försöka få upp båten 16 oktober och vatten är ju bra att ha när man ska tvätta botten ;)
Mvh Matts

...
14.09 | 06:48

Hej Martina! För att använda vårt område, krävs medlemskap i vår förening. All vår verksamhet bygger på ideella insatser från våra medlemmar, info på hemsidan.

...
14.09 | 06:45

Hej Anders! Vad skönt att du vill ha lite sysselsättning. Vi bygger all vår verksamhet på ideella krafter från våra medlemmar.

...